Supa crema de stevie - de post, la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de stevie - de post, la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • - 5 legaturi stevie
  • - o legatura de leurda
  • - 2 cartofi potriviti
  • - o ceapa
  • - 100 g telina (radacina)
  • - 50 g nuca
  • - 2 linguri ulei de masline extravirgin sau alt ulei de calitate
  • - 100 ml lapte de migdale sau de soia
  • - 1 litru supa de legume sau apa
  • - sare - dupa gust

Mod de preparare

Se curata cartofii, telina si ceapa, se taie in bucati nu foarte mici si se pun in vasul aparatului Crock-Pot impreuna cu supa de legume si 1/3 lingurita sare. Setam pe temperatura ridicata, 2 ore, punem capacul si ne vedem de alte treburi.

Cand a trecut o ora si jumatate spalam bine leurda si stevia, le curatam si le taiem in bucati. Le adaugam in aparatul de gatit Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital si le lasam pana se termina timpul de gatire.

Folosind un blender vertical transformam totul intr-o supa cremoasa, adaugand sare dupa gust si laptele de migdale (putem pune mai mult sau mai putin, in functie de cat de lichida vrem sa fie supa).

Prajim nuca intr-o tigaie antiaderenta, fara sa punem ulei. Apoi o tocam si o presaram in farfurii peste supa. Adaugam cate o lingurita de ulei in fiecare farfurie si servim.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura