Ingrediente
- 5 legaturi stevie, - o legatura de leurda, - 2 cartofi potriviti, - o ceapa, - 100 g telina (radacina), - 50 g nuca, - 2 linguri ulei de masline extravirgin sau alt ulei de calitate, - 100 ml lapte de migdale sau de soia, - 1 litru supa de legume sau apa, - sare - dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 10 min
0 voturi
Mod de preparare
Cand a trecut o ora si jumatate spalam bine leurda si stevia, le curatam si le taiem in bucati. Le adaugam in aparatul de gatit Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital si le lasam pana se termina timpul de gatire.
Folosind un blender vertical transformam totul intr-o supa cremoasa, adaugand sare dupa gust si laptele de migdale (putem pune mai mult sau mai putin, in functie de cat de lichida vrem sa fie supa).
Prajim nuca intr-o tigaie antiaderenta, fara sa punem ulei. Apoi o tocam si o presaram in farfurii peste supa. Adaugam cate o lingurita de ulei in fiecare farfurie si servim.