autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de carne cu “frittata” (fasii de clatite)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 50 g faina, , 125 ml lapte, , 1 ou, , 1 varf de cutit de sare, , 4 fire de patrunjel verde, , 20 g unt sau margarina, , 1/2 legatura codite de ceapa verde, , 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de carne cu “frittata” (fasii de clatite)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu ciuperci

Supa de pui cu ciuperci

Se pun la fiert ciupercile, curatate si taiate felii, in apa cu sare si se fierb circa 15 minute.Pieptul

4 voturi    12 comentarii
40 min
Supe de carne
Ciorba de pui cu tarhon

Ciorba de pui cu tarhon

Curatam si spalam toate legumele in afara de mazare. Le taiem felii subtiri si le punem  la

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    buna reteta,oricum clatitele le poti combina cu diferite ingrediente(marar,patrunjel,leustean,tarhon,bulion)si in momentul in care le pui in ciorba iese ceva bun.deasemenea poti taia clatitele combinate in fasii subtiri,le pui la uscat sau la congelator si le poti folosi ulterior.felicitari.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

    Foarte interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 50 g faina
  • 125 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit de sare
  • 4 fire de patrunjel verde
  • 20 g unt sau margarina
  • 1/2 legatura codite de ceapa verde
  • 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

buna reteta,oricum clatitele le poti combina cu diferite ingrediente(marar,patrunjel,leustean,tarhon,bulion)si in momentul in care le pui in ciorba iese ceva bun.deasemenea poti taia clatitele combinate in fasii subtiri,le pui la uscat sau la congelator si le poti folosi ulterior.felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Se spala carnea de miel si se pune la fiert. Intre timp, se spumeaza supa. Cand carnea este fiarta, se scoate pentru a se dezosa. In

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti
Ciorba cu carnati de bere Ciorba cu carnati de bere

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei. Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
builabesa Marsilia