autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de carne cu “frittata” (fasii de clatite)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 50 g faina, , 125 ml lapte, , 1 ou, , 1 varf de cutit de sare, , 4 fire de patrunjel verde, , 20 g unt sau margarina, , 1/2 legatura codite de ceapa verde, , 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de carne cu “frittata” (fasii de clatite)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de taitei

Supa de taitei

Carnea portionata se fierbe in apa cu sare,spumanduse de cate ori este nevoie,dupa care se adauga

2 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    buna reteta,oricum clatitele le poti combina cu diferite ingrediente(marar,patrunjel,leustean,tarhon,bulion)si in momentul in care le pui in ciorba iese ceva bun.deasemenea poti taia clatitele combinate in fasii subtiri,le pui la uscat sau la congelator si le poti folosi ulterior.felicitari.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

    Foarte interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 50 g faina
  • 125 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit de sare
  • 4 fire de patrunjel verde
  • 20 g unt sau margarina
  • 1/2 legatura codite de ceapa verde
  • 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

buna reteta,oricum clatitele le poti combina cu diferite ingrediente(marar,patrunjel,leustean,tarhon,bulion)si in momentul in care le pui in ciorba iese ceva bun.deasemenea poti taia clatitele combinate in fasii subtiri,le pui la uscat sau la congelator si le poti folosi ulterior.felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Supa de vitel cu taitei de casa