autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de carne cu “frittata” (fasii de clatite)

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 50 g faina, , 125 ml lapte, , 1 ou, , 1 varf de cutit de sare, , 4 fire de patrunjel verde, , 20 g unt sau margarina, , 1/2 legatura codite de ceapa verde, , 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri. Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci (sau boluri). Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de carne cu “frittata” (fasii de clatite)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

In zeama in care am fiert in prealabil puiul punem telina taiata bucati, ardeiul gras taiat cubulete,

41 voturi    9 comentarii
1h
Supe de carne
Supa cu pui si galusti

Supa cu pui si galusti

Se spala aripile de pui si se pun la fiert, se dau in clocot si se arunca apa, se pun in apa calda

9 voturi    1 comentariu
50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    buna reteta,oricum clatitele le poti combina cu diferite ingrediente(marar,patrunjel,leustean,tarhon,bulion)si in momentul in care le pui in ciorba iese ceva bun.deasemenea poti taia clatitele combinate in fasii subtiri,le pui la uscat sau la congelator si le poti folosi ulterior.felicitari.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

    Foarte interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 50 g faina
  • 125 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit de sare
  • 4 fire de patrunjel verde
  • 20 g unt sau margarina
  • 1/2 legatura codite de ceapa verde
  • 1 l supa de carne proaspat preparata (sau din plic).

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

buna reteta,oricum clatitele le poti combina cu diferite ingrediente(marar,patrunjel,leustean,tarhon,bulion)si in momentul in care le pui in ciorba iese ceva bun.deasemenea poti taia clatitele combinate in fasii subtiri,le pui la uscat sau la congelator si le poti folosi ulterior.felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Supa de mustar