autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Supe de legume

Supa de ceapa cu cascaval

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
2 cepe rosii mari( sau patru mici), 1 litru zeama de carne, 60 grame unt sau margarina, 2 linguri faina, 100 grame cascaval, 4 felii paine, sare, piper dupa gust, Pentru 4 persoane

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

10 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent timp de 8 minute la putere maxima.
Se adauga apoi faina, frecata bine sa nu existe cocoloase, se toarna zeama de carne. se pune capacul pe vas si se fierbe supa timp de 10 minute. La jumatatea timpului se amesteca.
Se pune supa in 4 boluri, in fiecare se aseaza o felie de paine, se presara cascavalul ras, apoi se mai incalzeste supa timp de 3 minute la putere medie.
Se serveste cu mult drag!
Cuptorul meu este Platinium 17 M22
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa crema de cartofi cu bacon

Supa crema de cartofi cu bacon

Se curăţă legumele. Baconul tăiat fâşii se prăjeşte în unt şi ulei până

25 voturi    8 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Imi place tare mult...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Interesanta reteta!

    • nicolae hasegan

      nicolae hasegan (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      extraordinara reteta!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Super cu ceapă şi caşcaval. Felicitări!

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      Se poate servi cu crutoane. Felicitari!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

      Eu pun piinea prajita si frecata cu niste usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

10 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe rosii mari( sau patru mici)
  • 1 litru zeama de carne
  • 60 grame unt sau margarina
  • 2 linguri faina
  • 100 grame cascaval
  • 4 felii paine
  • sare
  • piper dupa gust
  • Pentru 4 persoane

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

274 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri
Omleta cu carnati

Omleta cu carnati

Se taie carnatii felii si se prajesc in putin ulei. se bat ouale, se sareaza, se pune piper si se

3 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive cu oua

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de mazare si menta