autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Supe de legume

Supa de ceapa cu cascaval

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
2 cepe rosii mari( sau patru mici), 1 litru zeama de carne, 60 grame unt sau margarina, 2 linguri faina, 100 grame cascaval, 4 felii paine, sare, piper dupa gust, Pentru 4 persoane

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

10 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent timp de 8 minute la putere maxima.
Se adauga apoi faina, frecata bine sa nu existe cocoloase, se toarna zeama de carne. se pune capacul pe vas si se fierbe supa timp de 10 minute. La jumatatea timpului se amesteca.
Se pune supa in 4 boluri, in fiecare se aseaza o felie de paine, se presara cascavalul ras, apoi se mai incalzeste supa timp de 3 minute la putere medie.
Se serveste cu mult drag!
Cuptorul meu este Platinium 17 M22
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de fasole verde si fasole boabe

Ciorba de fasole verde si fasole boabe

Fasolea uscata am ales-o si am pus-o in apa cu bicarbonat de sodiu, la hidratat, peste noapte. Soricii

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa crema de morcovi cu curry - de post, la slow cooker Crock-Pot

Supa crema de morcovi cu curry - de post, la slow cooker Crock-Pot

Se curata morcovii, ceapa si telina, se taie in bucati si se pun impreuna cu supa de legume si condimentele

1 vot    0 comentarii
2h 15 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Imi place tare mult...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

      Interesanta reteta!

    • nicolae hasegan

      nicolae hasegan (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      extraordinara reteta!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Super cu ceapă şi caşcaval. Felicitări!

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      Se poate servi cu crutoane. Felicitari!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

      Eu pun piinea prajita si frecata cu niste usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

10 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe rosii mari( sau patru mici)
  • 1 litru zeama de carne
  • 60 grame unt sau margarina
  • 2 linguri faina
  • 100 grame cascaval
  • 4 felii paine
  • sare
  • piper dupa gust
  • Pentru 4 persoane

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

276 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri
Omleta cu carnati

Omleta cu carnati

Se taie carnatii felii si se prajesc in putin ulei. se bat ouale, se sareaza, se pune piper si se

4 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive cu oua

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele).

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de morcovi cu curry - de post, la slow cooker Crock-Pot