1) Se taie legumele si se face o supă.
Chimenul se rumeneşte putin în tigaie fără ulei. Se ia de pe foc si se adaugă boia şi 2 linguri de ulei de
măsline.
Se stinge cu supă fierbinte.
Se pot adăuga tăiţei, orez sau se poate servi cu crutoane.
2)Se taie fin ceapa şi se căleste în tigaie fără foc, cu puţină sare. Nu se pune ulei, se căleşte în suc
propriu. Se adaugă restul zarzavatului şi puţină apă.
Chimenul se rumeneşte puţin în tigaie fără ulei.
Uleiul se pune doar când se ia de pe foc.
Se face un sos alb din făină şi smântână.
Se serveşte cu crutoane sau se pun tăiţei.
NOTĂ
Aceste supe sunt preparate dupa reţeta dnei doctor Virginia Faur, reţete prezentate la Radio România
Actualităţi
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii