Supa de ciuperci

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcov (2 buc.), pastarnac (1 buc.), patrunjel (1 buc.), ceapa (2 buc.),
  • sare, smantana (150 gr.), faina (1 lingurita), unt (50 gr.), verdeata,
  • ciuperci (150-200 gr.), apa (1 1/2 l).

Mod de preparare

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si

putina sare. Cand zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou

la fiert. In momentul cand a inceput sa clocoteasca, se introduc

ciupercile si coditele, foarte bine spalate si taiate felii. Se lasa sa

fiarba inabusit, 20 min pana cand ciupercile s-au inmuiat. Intr-o farfurie

se amesteca faina cu putina apa rece, apoi se introduce in oala. Se mai

lasa sa fiarba impreuna inca 15-20 min ,se potriveste de sare, se adauga

untul, smantana, verdeata si putin piper, iar la dorinta o ceasca de orez

care a fost curatat, spalat si fiert separat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise