Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si
putina sare. Cand zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou
la fiert. In momentul cand a inceput sa clocoteasca, se introduc
ciupercile si coditele, foarte bine spalate si taiate felii. Se lasa sa
fiarba inabusit, 20 min pana cand ciupercile s-au inmuiat. Intr-o farfurie
se amesteca faina cu putina apa rece, apoi se introduce in oala. Se mai
lasa sa fiarba impreuna inca 15-20 min ,se potriveste de sare, se adauga
untul, smantana, verdeata si putin piper, iar la dorinta o ceasca de orez
care a fost curatat, spalat si fiert separat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii