autor:

Torok Ana-Maria

» » Supe de legume

Supa de ciuperci

Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
morcov (2 buc.), pastarnac (1 buc.), patrunjel (1 buc.), ceapa (2 buc.), , sare, smantana (150 gr.), faina (1 lingurita), unt (50 gr.), verdeata, , ciuperci (150-200 gr.), apa (1 1/2 l).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si
putina sare. Cand zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou
la fiert. In momentul cand a inceput sa clocoteasca, se introduc
ciupercile si coditele, foarte bine spalate si taiate felii. Se lasa sa
fiarba inabusit, 20 min pana cand ciupercile s-au inmuiat. Intr-o farfurie
se amesteca faina cu putina apa rece, apoi se introduce in oala. Se mai
lasa sa fiarba impreuna inca 15-20 min ,se potriveste de sare, se adauga
untul, smantana, verdeata si putin piper, iar la dorinta o ceasca de orez
care a fost curatat, spalat si fiert separat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de ciuperci si morcov

Supa crema de ciuperci si morcov

Legumele curatate se pun la fiert in apa cu Maggi Secretul gustului de legume.Ciupercile se fierb

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

• Curatam ciupercile si le tocam marunt. Pastram doua palarii pentru ornat. Le taiem felii. •

13 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

2 voturi

Ingrediente

  • morcov (2 buc.)
  • pastarnac (1 buc.)
  • patrunjel (1 buc.)
  • ceapa (2 buc.)
  • sare
  • smantana (150 gr.)
  • faina (1 lingurita)
  • unt (50 gr.)
  • verdeata
  • ciuperci (150-200 gr.)
  • apa (1 1/2 l).

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de leurda cu ochiuri romanesti