1 Într-un castronel se pun ciupercile shiitake cu apa fiarta. Se Iasa sa stea 20 de minute sau pâna se moaie ciupercile. Se scot ciupercile din lichid, pastrând lichidul. Se curata cozile ciupercilor, Iar palariiie se taie bucati mari. Lichidul pastrat se strecoara printr-o sita fina sau printr-un filtru de cafea; se pune deoparte
2 Într-o cratita mare se încalzeste uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc 5 minute, sau pana când ceapa devine aurie. Se adauga morcovul si pastârnacul si se prajesc 5 minute sau pâna devine morcovul crocant-fraged.
3 Se adauga varza, se amesteca. Se acopera si se mai tin pe foc 5 minute sau pâna când varza începe sa se moaie. Se adauga ciupercile si lichidul pus deoparte, fasolea Lima, mararul pasta de rosii, otetul, sarea si 3 cani de apa; se pun la fiert. Când fierb se face focul mic, se acopera si se mal fierb 25 de minute sau pâna când supa este bogat aromata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii