Punem apa impreuna cu pieptul de pui si praful de sare la fiert. Lasam pana se fierbe pieptul ,timp in care tot spumam supa; scoatem pieptul de pui si il lasam la racit dupa care indepartam pielita si il taiem cubulete. Curatam morcovii ii taiem in diferite forme si ii punem la fiert in apa in care s-a fiert pieptul, impreuna cu mazarea, cand sunt aproape fierte punem orezul pe care l-am spalat inainte si il lasam la fiert. Dupa ce s-a fiert si orezul, batem oul si il adaugam in supa amestecand de jos in sus cu o furculita,adaugam cubuletele din piept de pui, condimentam si mai lasam supa 5 min pe foc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii