autor:

cheche

» » Supe de legume

Supa de rosii

Autor: cheche (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cheche (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2010

Ingrediente
1 cartof taiat bucatele, 1 bucata de telina, cateva frunze de patrunjel, o ceapa mai mica, 400ml bulion sau pasta de tomate amestecata cu apa, o mana de orez, putin ulei, sare si putin zahar

Dificultate: Redusa Timp: 45h

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se pune putin ulei,bucatelele de cartofi,telina,ceapa si patrunjelul.
Se lasa sa se inabuse putin dupa care se toarna bulionul si apa.
Se lasa la fiert.
Dupa ce au fiert cartofii,se scot legumele intr-un castron si in supa se adauga orezul.
Se lasa sa fiarba.
Dupa ce a fiert si orezul,eu pun cartofii inapoi in supa si celelalte legume le arunc.
Se adauga patrunjel tocat marunt.
In loc de orez,se pot pune macaroane sau taitei.(eu am facut supa de post si nu am avut taitei sau macaroane fara ou,asa ca am pus orez).
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de rosii la slow cooker

Supa crema de rosii la slow cooker

Punem in vasul ceramic supa de legume, morcovii rasi si ceapa tocata. Decojim rosiile, le taiem si

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Slow Cooking
Supa de rosii cu dovlecei

Supa de rosii cu dovlecei

Taiati rosiile bucati mai mari si puneti-le la fiert in 1.5 litri apa impreuna cu dovlecelul taiat

24 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Si eu pun orez in supa de rosii .

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Eu pun intotdeauna orez in supa de rosii.

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    multumesc mult:)

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Usoara, sanatoasa si arata tare bine!!!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Pacat ca eu nu am mancat niciodata asa ceva...poate pt ca la noi in zona nu prea se prepara(sau poate nu stiu eu ).Oricum am observat ca azi a fost "ziua supelor" pe site.Cu prima ocazie o sa probez ,ca o gasesc destul de renumita pe aici...! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 cartof taiat bucatele
  • 1 bucata de telina
  • cateva frunze de patrunjel
  • o ceapa mai mica
  • 400ml bulion sau pasta de tomate amestecata cu apa
  • o mana de orez
  • putin ulei
  • sare si putin zahar

Raporteaza reteta

Retete
de cheche
Tort cu iaurt de fructe

Tort cu iaurt de fructe

Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile, apoi faina in ploaie. Compozitia se toarna

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort de lamaie

Tort de lamaie

Albusurile se bat spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina si coaja rasa de lamaie.Compozitia

5 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Torturi
Paste bolognese

Paste bolognese

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie se incinge putin ulei

24 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pun orez in supa de rosii .

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de sfecla rosie cu hrean