In apa rece punem toate legume taiate in unsferturi si punem la foc. In primu clocot punem vegeta sau sare si fierbem pana gata legume. Cu blender taem toate legume in piure si lasam in zeama in care a fiert. In lapte punem 3 linguri de faine si mestecam bine, adaugam in supa-piure si lasam pana 1 clocote in acelas timp mestecam supa.
Paine taem la patratei si punem in cuptor pt 5-7 min.
Punem supa in farfuria, verdiata pe gust petrungel, marar, leustian, crutoane.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii