Supa Radauteana...a la Alexutzu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piep de pui
  • 6-7 cartofi de marime medie
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe sau o legatura de ceapa verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • patrunjel si marar dupa gust
  • 400-500 gr smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe peiptul de pui pana se spunuieste de tot . Intre timp se curata cartofii si morcovul de coaja si se taie fiecare in cuburi ( la morcov , cuburile sa fie mai mici), se taie si ceapa marunt , iar cateii de usturoi feliute. Dupa ce se scoate pieptul de pui de la fiert , se pun legumele taiate in aceiasi apa, in timp ce pieptul se desoseaza si se taie fasii de 1 cm grosime , apoi fasiile se taie in cubulete si se pun peste legume la fiert. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa sa mai dea un clocot, dupa care se torma smantana si verdeturile taiate marunt. Se serveste calda sau rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise