autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa Radauteana...a la Alexutzu

Autor: alexutzu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexutzu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
1 piep de pui, 6-7 cartofi de marime medie, 1 morcov mare, 2 cepe sau o legatura de ceapa verde, 4-5 catei de usturoi, patrunjel si marar dupa gust, 400-500 gr smantana, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe peiptul de pui pana se spunuieste de tot . Intre timp se curata cartofii si morcovul de coaja si se taie fiecare in cuburi ( la morcov , cuburile sa fie mai mici), se taie si ceapa marunt , iar cateii de usturoi feliute. Dupa ce se scoate pieptul de pui de la fiert , se pun legumele taiate in aceiasi apa, in timp ce pieptul se desoseaza si se taie fasii de 1 cm grosime , apoi fasiile se taie in cubulete si se pun peste legume la fiert. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa sa mai dea un clocot, dupa care se torma smantana si verdeturile taiate marunt. Se serveste calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Radauteana...a la Alexutzu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorbita din gaina Tunisian

Ciorbita din gaina Tunisian

Punem uleiul de masline in cratita, curatim ciapa o taiem in cuburi mici si o punem in cratita cu

45 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Zama cu tascute de casa

Zama cu tascute de casa

Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Cand fierbe se reduce focul sub supa si se spumeaza. Legumele

3 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
CHILLI SOUP