Reteta postata pe: 07 mai 2009
Ingrediente
1 piep de pui, 6-7 cartofi de marime medie, 1 morcov mare, 2 cepe sau o legatura de ceapa verde, 4-5 catei de usturoi, patrunjel si marar dupa gust, 400-500 gr smantana, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se fierbe peiptul de pui pana se spunuieste de tot . Intre timp se curata cartofii si morcovul de coaja si se taie fiecare in cuburi ( la morcov , cuburile sa fie mai mici), se taie si ceapa marunt , iar cateii de usturoi feliute. Dupa ce se scoate pieptul de pui de la fiert , se pun legumele taiate in aceiasi apa, in timp ce pieptul se desoseaza si se taie fasii de 1 cm grosime , apoi fasiile se taie in cubulete si se pun peste legume la fiert. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa sa mai dea un clocot, dupa care se torma smantana si verdeturile taiate marunt. Se serveste calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Radauteana...a la Alexutzu" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de carne
Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza
Legumele
6 voturi
0 comentarii
35 min
Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate