Pieptul de pui il punem la fiert in apa cu sare, strangem spuma de deasupra.
Curatam zarzavarul si ceapa( fara cozile verzi pe care le punem deoparte), curatam ghimbirul si usturoiul, apoi le spalam bine.
Cand pieptul este fiert de jumatate adaugam toate legumele , mai adaugam apa daca este necesar si lasam sa fiarba supa , la foc mic.
Cu 10 minute inainte de a fi gata, adaugam spanacul spalat si il lasam sa fiarba, tot la foc mic.
Cand toate sunt fierte, se strecoara supa si se potriveste gustul cu sos de soia.
Punem in boluri fasii din pieptul de pui fiert, cativa morcovi fierti ( daca avem supa fiarta dinainte, nu mai punem morcovi) si taitei instant.Turnam supa fierbinte peste taitei, acoperim bolurile si peste 3 minute adaugam felii de ou fiert si cozi de ceapa verde, tocate marunt.
Veti vedea ce supa buna consistenta veti obtine.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/12/ramen.html
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii