Pentru 4 persoane: varsati 160g de cous cous mijlociu intr-un castron, acoperiti de apa rece si lasati la umflat 10 min. In acest timp, sfarmati 200 g de ton stors. Taiati 1/2 castravete in 4, pe lungime scoateti miezul si taiati in cubulete. Taiati miezul la 2 avocado in cubulete. Curatati cepele si taiatile fin, taiati marunt patrunjelul. Stoarceti cous cousul printr-un strecurator si presati cu dosul unei linguri, amestecati bine intr-un castron cu sucul unei lamai, 5 cl ulei de masline, sare si piper, incorporati restul ingredientelor, acoperiti si rezervati 2h in frigider. Serviti cu bucati de lamaie taiat in patru!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii