autor:

» » Mancaruri cu peste

Taboulè cu ton si avocado

Autor: covaci naomi (Bucatar sef)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 07 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: covaci naomi (Bucatar sef)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 07 martie 2008

Ingrediente
160g de cous cous, 200 g de ton in conserva, stors, 1/2castravete, 3 cepe noi, un buchet de patrunjel, 2 avocado, o lamaie, ulei de masline, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Pentru 4 persoane: varsati 160g de cous cous mijlociu intr-un castron, acoperiti de apa rece si lasati la umflat 10 min. In acest timp, sfarmati 200 g de ton stors. Taiati 1/2 castravete in 4, pe lungime scoateti miezul si taiati in cubulete. Taiati miezul la 2 avocado in cubulete. Curatati cepele si taiatile fin, taiati marunt patrunjelul. stoarceti cous cousul printr-un strecurator si presati cu dosul unei linguri, amestecati bine intr-un castron cu sucul unei lamai, 5 cl ulei de masline, sare si piper, incorporati restul ingredientelor, acoperiti si rezervati 2h in frigider. Serviti cu bucati de lamaie taiat in patru!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taboulè cu ton si avocado" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 160g de cous cous
  • 200 g de ton in conserva
  • stors
  • 1/2castravete
  • 3 cepe noi
  • un buchet de patrunjel
  • 2 avocado
  • o lamaie
  • ulei de masline
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste cu vinete si rosii