autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Taboulè cu ton si avocado

Autor: covaci naomi (Bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 07 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: covaci naomi (Bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 07 martie 2008

Ingrediente
160g de cous cous, 200 g de ton in conserva, stors, 1/2castravete, 3 cepe noi, un buchet de patrunjel, 2 avocado, o lamaie, ulei de masline, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Pentru 4 persoane: varsati 160g de cous cous mijlociu intr-un castron, acoperiti de apa rece si lasati la umflat 10 min. In acest timp, sfarmati 200 g de ton stors. Taiati 1/2 castravete in 4, pe lungime scoateti miezul si taiati in cubulete. Taiati miezul la 2 avocado in cubulete. Curatati cepele si taiatile fin, taiati marunt patrunjelul. Stoarceti cous cousul printr-un strecurator si presati cu dosul unei linguri, amestecati bine intr-un castron cu sucul unei lamai, 5 cl ulei de masline, sare si piper, incorporati restul ingredientelor, acoperiti si rezervati 2h in frigider. Serviti cu bucati de lamaie taiat in patru!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taboulè cu ton si avocado" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor

Somon la cuptor

Se pune ulei intr-o tava ce merge la cuptor, se aseaza pestele cu pielea in jos, se toarna untul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius la cuptor

File de pangasius la cuptor

Tapetam un vas de yena cu ulei de palmier. Asezam pestele in vas, asternem ceapa si morcovul feliate.

7 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 160g de cous cous
  • 200 g de ton in conserva
  • stors
  • 1/2castravete
  • 3 cepe noi
  • un buchet de patrunjel
  • 2 avocado
  • o lamaie
  • ulei de masline
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Orez cu scoici