Puneti la fiert laptele, untul si zaharul si cand clocoteste adaugati taiteii. Lasati sa fiarba la foc mic 7-8 minute, adaugati zaharul vanilat, luati de pe foc si acoperiti vasul.
Mie imi place sa adaug cand au fiert taiteii 2 lingurite de faina sau budinca de vanilie desfacute in putin lapte si sa mai las 2-3 minute pe foc pentru ca sa capete o consistenta putin cremoasa. Lasati sa mai stea inainte de a-i servi 10-15 minute pentru ca taiteii se vor mai umfla. Puneti in castronele si decorati cu putina dulceata in mijloc.
Puteti folosi visine din dulceata, capsuni, peltea de gutui sau orice dulceata va place. Cui ii place poate sa adauge la urma un praf de scortisoara. Pofta buna.
Taiteii cu lapte sunt foarte buni la micul dejun sau la cina sau pur si simplu cand doriti ceva dulce si usor de preparat.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii