Incalzeste cuptorul la 200C.
Unge forma de tarta cu putin ulei. Forma mea are diametrul de aproximativ 30cm. Separa albusurile de galbenusuri.
Aluat:
Adauga in blender toate ingredientele, mai putin faina. Incepe sa adaugi treptat si faina, pana se formeaza aluatul. Pune aluatul in forma de tarta si lasa-l la cuptor 40 de minute.
Umplutura:
Pune feliile de caise intr-o tigaie la foc mediu. Adauga Green Sugar, stafide, apa si cuisoarele macinate. Amesteca incontinuu pana cand apa se evapora si se formeaza siropul. Opreste focul.
Bezea fara zahar:
Bate albusurile spuma. Adauga Green Sugar si extractul de vanilie. Amesteca-le usor fara sa strici spuma. Cand aluatul e copt, scoate-l din cuptor si adauga compozitia. Apoi, adauga spuma de bezea pe deasupra. Mai lasa-le la cuptor inca 10 minute, la o temperatura maxima de 150C.
Reteta pregatita de Ruxandra, @www.gourmandelle.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii