Incalzeste cuptorul la 200C.
Unge forma de tarta cu putin ulei. Forma mea are diametrul de aproximativ 30cm. Separa albusurile de galbenusuri.
Aluat:
Adauga in blender toate ingredientele, mai putin faina. Incepe sa adaugi treptat si faina, pana se formeaza aluatul. Pune aluatul in forma de tarta si lasa-l la cuptor 40 de minute.
Umplutura:
Pune feliile de caise intr-o tigaie la foc mediu. Adauga Green Sugar, stafide, apa si cuisoarele macinate. Amesteca incontinuu pana cand apa se evapora si se formeaza siropul. Opreste focul.
Bezea fara zahar:
Bate albusurile spuma. Adauga Green Sugar si extractul de vanilie. Amesteca-le usor fara sa strici spuma. Cand aluatul e copt, scoate-l din cuptor si adauga compozitia. Apoi, adauga spuma de bezea pe deasupra. Mai lasa-le la cuptor inca 10 minute, la o temperatura maxima de 150C.
Reteta pregatita de Ruxandra, @www.gourmandelle.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii