Mixam ghimbirul maruntit cu untul topit si 2 linguri de zahar. Punem aceasta compozitie peste hartia de copt cu care am imbracat tava. Lasam intr-un bol, la insiropat, capsunile cu 2 linguri de zahar. Intr-un vas mai mare, mixam smantana cu cana de zahar. Adaugam ouale pe rand, , faina , zeama de lamaie si apoi iaurtul, mixind cu nadejde pana la incorporarea fiecarui ingredient. Turnam aceast aluat, peste crusta din pasta de ghimbir. Mixam capsunile pana obtinem un piure, pe care il turnam deasupra aluatului si chiar in interiorul lui cu ajutorul unei lingurite. Coacem in cuptor circa 55 minute, dupa care lasam la racit. Scoatem , cu grija, tarta din tava, o refrigeram, si apoi o portionam pentru servit. POFTA BUNA COPII !!! CUGETARE : Nu avem atat nevoie de ajutorul prietenilor , cat mai ales de increderea in ajutorul lor . ( EPICUR )
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii