Pentru aluat, se amestecă uleiul cu apa minerală, sarea, praful de copt și făina cernută; aluatul nu trebuie să fie prea legat, dar nici să curgă; apoi îl lăsăm la rece cam cca o jumătate de oră.
Pentru umplutură, călim ceapa în ulei, apoi adăugăm și varza tocată mărunt. Peste aceasta adăugăm o ceașcă de apă călduță și lăsăm până se înmoaie. La sfârșit adăugăm condimentele și lăsăm să se răcească.
Aluatul îl împărțim în două, având grijă ca partea de jos să fie mai mare. Cu ea îmbrăcăm pereții tavei unse în prealabil cu ulei. Apoi, punem compoziția de varză (bine scăzută și răcită) peste foaia de aluat din tavă și acoperim cu cealaltă foaie. Aluatul îl înțepăm din loc în loc, iar deasupra putem presăra semințe de susan.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii