tarta zebra

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
tarta zebra

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • - 1 pahar zahar
  • - 1 pahar smantana
  • - 1 lingurita praf de copt
  • - 50 gr unt
  • - 1,5 pahar faina
  • - 2 linguri cacao

Mod de preparare

Se seapara galbenusulriele de albus.Albusurile se bat spuma apoi se adauga in poaie zaharul

cand sa incorporat adaugam galbenusurile, apoi punem smantana urmata de untul

topit si faina amestecata cu praful de copt. Impartim aluatul in doua parti egale in unul din ele amestecam cu

cacao. Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pemijloc doaua linguri de aluat

cu cacao apoi 2 linguri de aluat simpul si tot asa pana ce terminat compozitia. apoi se

fac linii de pe interior spre mijlocSe da la cuptor 30 min la 200 C.

Ps. nu faceti ca mine! nu va speriati ca nu se intinde crema pe toata suprafata...nu intervneniti cu lingura sa asezati:)) ... cand o puneti la cuptor se uniformizeaza singura......am facut pentru prima data acesta retetasi a iesit fffff buna si fina)..

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise