Carnea se spala si se taie cubulete. O punem la foc moderat in (de preferat) wok, cu un pic de ulei si o cana de apa, sare, foaia de dafin, un pic de piper.
Intre timp, costita se taie julien.
Carnaciorii ii taiem felite de cca 1cm
Pieptul de pui se taie cubulete
Ciupercile se taie feliute
Intre timp urmariti si carnea din wok, mai adaugati cate o cescuta de apa.
Cand carnea este aproape fiarta, se adauga carnea de pui,costita , carnaciorii,ciupercile, usturoiul taiat feliute,ardeiul iute ,boiaua, piperul.
Dupa 10 minute se mai adauga vinul si busuiocul si se mai lasa sa fiarba 2-3 minute.
Intre timp se face o mamaliguta.
Tigaia picanta se serveste alaturi de 2 bulgarasi de mamaliguta
Va doresc pofat buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii