Se spala bine ciupercile si se lasa sa stea putin in apa rece. Intr-o cratita caliti in ulei ceapa tocata marunt si morcovul feliat subtire, apoi adaugati ciupercile taiate fin si concentratul de ciuperci(vezi video).
Fierbeti la foc mic in zeama pe care o lasa ciupercile, eventual mai adaugati putina apa. Dupa 20-25 minute adaugati smantana amestecata cu faina si putina apa si dregeti gustul de sare si piper. Adaugati verdeata tocata si usturoiul dat pe razatoare (cine doreste). Se serveste ca atare sau ca garnitura.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii