Atunci cand mi-a venit ideea acestei retete m-am gandit la legumele in iaurt pe care de obicei le gasim pe la restaurantele turcesti si pe care de fiecare data le comand in portie dubla. Cum imi place si mancarea mai picanta, am adaugat si niste fulgi de chilli si a inceput distractia.
Deja iubesc slowcookerul CrockPot asa ca profit la greu de el. Am tocat toate legumele in bucati mari si le-am aruncat in slowcooker. Am adaugat nautul pe care l-am scurs de apa din conserva. Am condimentat bine, am adaugat uleiul de masline (pentru gust - nimic nu se lipeste de slowcooker). Am setat aparatul la temperatura high pentru 2 ore.
Desi nu e nevoie, am tot verificat la oala, mai mult de pofta pentru ca m-a innebunit mirosul. Cu 15 minute inainte sa fie gata, am turnat peste legume iaurtul de capra. Ne-bu-ni-e! A fost delicios!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii