autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de porc cu cartofi

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2016

Ingrediente
750 g pulpa de porc, 1 kg cartofi, 3 cepe, 2 morcovi, ardei rosu si verde(am folosit congelat), 2 linguri pasta de ardei(preparata in casa), o frunza de dafin, boia iute, cimbru, piper, sare, o lingura untura solida, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

17 voturi

Mod de preparare

O tocanita foarte gustoasa,consistenta si usor de gatit...o tocanita ca la mama acasa.


Spalam carnea, o zvantam si o taiem cubulete. O punem intr-o cratita la calit in untura incinsa. Cand se rumeneste adaugam ceapa si o lasam 2-3 minute sa se inmoaie. Punem ardeiul si morcovul, le calim cateva minute impreuna,adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba acoperit cu capac, cca 45 de minute.Daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte.
Cand este carnea aproape fiarta adaugam cartofii taiati bucati mai mari, pasta de ardei ,condimentele si frunza de dafin. Potrivim gustul de sare apoi dam cratita la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute.La sfarsit adaugam maraul tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata

Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata

Se taie felii ardeii si ceapa, iar usturoiul se toaca nu foarte marunt. Acestea se pun la prajit

11 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi

Tocanita cu carnita de porc si cartofi inimosi

*Carnea se spala ,se taie in bucatele mici apoi se rumeneste in uleiul incins intr-o craticioara

20 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

17 voturi

Ingrediente

  • 750 g pulpa de porc
  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • ardei rosu si verde(am folosit congelat)
  • 2 linguri pasta de ardei(preparata in casa)
  • o frunza de dafin
  • boia iute
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • o lingura untura solida
  • marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

24 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

20 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Kaizer de casa