O tocanita foarte gustoasa,consistenta si usor de gatit...o tocanita ca la mama acasa.
Spalam carnea, o zvantam si o taiem cubulete. O punem intr-o cratita la calit in untura incinsa. Cand se rumeneste adaugam ceapa si o lasam 2-3 minute sa se inmoaie. Punem ardeiul si morcovul, le calim cateva minute impreuna,adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba acoperit cu capac, cca 45 de minute.Daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte.
Cand este carnea aproape fiarta adaugam cartofii taiati bucati mai mari, pasta de ardei ,condimentele si frunza de dafin. Potrivim gustul de sare apoi dam cratita la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute.La sfarsit adaugam maraul tocat. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii