autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iulie 2015

Ingrediente
500 g carne de porc, 5 cepe, 5 ardei copti (am avut congelati), o frunza de dafin, sare, piper, boia iute, o lingurita de bullion, 400 ml supa, 50 ml ulei, ½ legatura patrunjel, ½ legatura matar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea de porc cubulete.
Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.
Adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana se inmoaie bine ,la foc mediu.
Turnam supa si fierbem sub capac, pana cand lichidul scade la jumatate.
Adaugam ardeiul copt tocat bucati mai mari, lingurita de bulion,frunza de dafin ,condimentam si lasam sa scada tocanita.
La sfarsit presaram verdeata tocata marunt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fudulii de curcan la tigaie

Fudulii de curcan la tigaie

Mai intai curatam usor si cu grija fuduliile de pielita si le lasan 10 minute in apa rece cu putina

8 voturi    1 comentariu
35 min
Mancaruri cu carne
Soté de ficat

Soté de ficat

Se spala si se feliaza ficatul de porc, cam de doua degete grosime. Se prajeste in uleiul incins

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 5 cepe
  • 5 ardei copti (am avut congelati)
  • o frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • o lingurita de bullion
  • 400 ml supa
  • 50 ml ulei
  • ½ legatura patrunjel
  • ½ legatura matar

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

24 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

20 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Snitel de pui