Fierbi ciupercile, le clatesti cu apa rece, lasi la strecurat, dai pe robot. Pulpele le fierbi cu legume, le dezosesti, le desfaci in bucatele. Calesti ceapa in unt, adaugi ciupercile, usuroiul, lasi sa se caleasca 5 minute. Adaugi supa in care au fiert pulpele.Cand scade sosul, adaugi smantana si carnea. Condimentezi, dai un clocot, presari verdeata. Servesti cu mamaliguta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii