TOCHITURA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne de porc
  • 2 rinichi
  • 1 splina
  • 200 g ficat
  • o buc inima
  • putina slaninuta
  • 2-3 buc carnati
  • 3-4 cepe
  • usturoi dupa gust
  • sare,piper,cimbru,boia dulce

Mod de preparare

Carnea si maruntaiele se spala si se toaca cubulete sau feliute.Splina se curata bine de pielite,la fel si rinichii.Acestia din urma se tin 20-25 min in apa cu otet,apoi se clatesc foarte bine.

Ceapa se toaca marunt, se fierbe inabusit cu slaninuta adaugandu-se inima si carnea de porc cubulete.Din cand in cand se adauga putina apa fiarta si se amesteca bine.Se adauga apoi,rinichii,ficatul si spre sfarsit carnatii taiati bucatele.Se potriveste de sare,piper,cimbru si se adauga putina boia dulce si usturoiul zdrobit.

Cine doreste poate folosi pasta de tomate sau bulion pentru culoare.

Se serveste cu mamaliguta si cu ochiuri romanesti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise