Carnea si maruntaiele se spala si se toaca cubulete sau feliute.Splina se curata bine de pielite,la fel si rinichii.Acestia din urma se tin 20-25 min in apa cu otet,apoi se clatesc foarte bine.
Ceapa se toaca marunt, se fierbe inabusit cu slaninuta adaugandu-se inima si carnea de porc cubulete.Din cand in cand se adauga putina apa fiarta si se amesteca bine.Se adauga apoi,rinichii,ficatul si spre sfarsit carnatii taiati bucatele.Se potriveste de sare,piper,cimbru si se adauga putina boia dulce si usturoiul zdrobit.
Cine doreste poate folosi pasta de tomate sau bulion pentru culoare.
Se serveste cu mamaliguta si cu ochiuri romanesti.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii