Se prepara blatul astfel:ouale se separa si se amesteca galbenusurile cu uleiul si zaharul,albusurile se bat spuma si se amesteca apoi cu galbenusurile,care se amesteca apoi cu faina si coaja de portocala.
Crema se prepara conform instructiunilor de pe plic.
Se asmbleaza tortul si ii dati o forma de buturuga taind un pic din tortul asamblat si faceti din sugus tufe de flori(eu am facut cativa tranafiri).
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii