Tort Buturuga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tort Buturuga

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 lnguri zahar
  • 8 lpnguri ulei
  • 8 linguri faina
  • 4 plcuri de crema de ciocolata cu rom de la Dr.Oetker(pentru fiecare plic aveti nevoie de 250ml lapte si 3-4 linguri de zahar)
  • coaja de la o portocala si o punga de sugus(luati o punga mai mare pentru a avea mai multe culori;eu am luat una de 80 g si nu avea toate culorile)

Mod de preparare

Se prepara blatul astfel:ouale se separa si se amesteca galbenusurile cu uleiul si zaharul,albusurile se bat spuma si se amesteca apoi cu galbenusurile,care se amesteca apoi cu faina si coaja de portocala.

Crema se prepara conform instructiunilor de pe plic.

Se asmbleaza tortul si ii dati o forma de buturuga taind un pic din tortul asamblat si faceti din sugus tufe de flori(eu am facut cativa tranafiri).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise