Pentru inceput am zdrobit capsunile. Piureul de capsuni rezultat l-am amestecat cu iaurtul in care am adaugat zaharul; am amestecat bine.
In piure am adaugat gelatina, in prealabil inmuiata in apa rece si dizolvata apoi la bain-marie (fara a o fierbe!), am amestecat compozitia si am introdus-o putin in frigider, pana a inceput sa se intareasca putin. Separat am batut frisca, oprind din ea pentru decor, 100 ml.
In frisca batuta am inglobat compozitia cu capsuni.
Am trecut la montarea tortului. Ca sa va fie mai usor il puteti monta direct pe farfuria de servit, ajutandu-va de inelul formei de tort detasabile.
Am asezat primul blat si l-am pensulat usor, usor, cu compot de piersici; am asezat piersicile si am turnat peste ele cam 2/3 din crema.
Am pus al doilea blat, l-am insiropat cu compot, am turnat restul de crema.
Am pus si ultimul blat, presand usor cu mana, dupa care l-am dat la rece; se lasa la frigider minim 3 ore inainte de a detasa inelul.
Eu l-am uns cu frisca si l-am decorat cu ciocolata rasa, cu un mosulet din ciocolata si cu stelute de ciocolata alba (ciocolata topita am pus-o intr-un poche si am desenat stelute pe hartie de copt, introducandu-le mai apoi in congelator).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii