tort cu fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 lg. zahar
  • 1 praf de copt
  • 7 lg. faina
  • 3 puding de frisca
  • lapte
  • 50 g margarina sau unt
  • frisca
  • diverse fructe

Mod de preparare

Mai intii se separa cele 7 galbenusuri de albusuri, dupa care cu mixerul se bate albusurile pina se obtine o spuma tare. Pe urma se adauga, cele 7 lg. de zahar dupa care se mai bate inca putin. Se adauga, praful de copt si cele 7 lg de faina si se bate in continuare. La sfirsit se adaug` in compozitir si cele 7 galbenusuri si se toana intr-o tava si se coace la foc potrivit. Dupa obtinerea blatului de piscot se lasa la racit dupa care se taie in doua.

Pentru obtinerea cremei se face o pudinga din 3 plicuri conform intructiunilor de pe ambalaj si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit pudingul se adauga margarina sau untul si se amesteca incetul cu incetul ca sa nu se taie. Pe urma in compozitie se adauga fructele (portocale, ananas), taiate marunt si se amesteca. Pe cele doua blaturi de picot se pune crema, pastrindu-se si deasupra. Se orneaza cu frisca preparata conform instructiunilor de pe ambalaj si cu fructe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise