autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort cu mere

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
4 mere mari, , 4 ouă, , 4 linguri zahăr, , 4 linguri pesmet, , 1 lingură făină, , 100 g. nuci tocate mai mare, , esenţă de rom, , un praf de sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul, se adaugă puţin câte puţin pesmetul, făina, merele rase, nucile, romul şi sarea. Separat se bat albuşurile şi se amestecă cu compoziţia obţinută. Se toarnă într-o tavă unsă şi tapetată cu pesmet. Se coace la foc potrivit, se răstoarnă pe un platou şi se însiropează cât e fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de zahar ars si mere Florina

Tort cu crema de zahar ars si mere Florina

Crema de zahar ars: Se caramelizeaza intr-o cratita 150 gr zahar si dupa ce a prins culoarea maronie

21 voturi    13 comentarii
2h
Torturi
Tort de mere

Tort de mere

Curatam merele si le taiem felii subtiri. Amestecam untul cu zaharul pana cand devine cremos, adaugam

238 voturi    37 comentarii
1h 20 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Rapid si usor.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 mere mari
  • 4 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingură făină
  • 100 g. nuci tocate mai mare
  • esenţă de rom
  • un praf de sare.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Rapid si usor.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu lamaie