autor:

Sidy

» » Torturi

Tort cu punch, vanilie si coktail de fructe

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 aprilie 2011

Ingrediente
5 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 2 linguri apa, 1 praf copt, 1 plic budinca punch, 1 plic crema vanilie, 600 g coktail de fructe, 900 ml lapte, 2 plicuri piscoturi, frisca(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

23 voturi

Mod de preparare

Pregatim blatul de tort, separand albusurile de galbenusuri.
Mixam bine galbenusurile cu apa si zaharul pina de albeste compozitia.
Albusurile le batem bine spuma cu un praf de sare.
La galbenusurile batute adaugam faina amestecata cu praful de copt , putin cate putin pina o incorporam pe toata.
Adaugam 1/2 din albusurile spuma, omogenizam cu grija, apoi adaugam cealalta 1/2 de albusuri.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, rasturnam compozitia blatului si o dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C pina se coace, aproximativ 30 minute.
Intre timp preparam budinca de punch si crema de vanilie.
Dupa ce blatul s-a copt il lasam sa se raceasca apoi il taiem in doua.
Partea de jos o asezam pe platoul de servit si o insiropam bine de tot cu sucul din coktailul de fructe.
Adaugam apoi budinca de punch si fructele.Asezam deasupra a doua parte a blatului asezata cu taietura in sus; o insiropam bine si pe aceasta si apoi imbracam tortul cu crema de vanulie deasupra si lateral.
Piscoturile vor fi taiate in cazul in care sunt mai inalte decat inaltimea tortului si le lipim de marginea tortului cu ajutorul cremei de vanilie.
Ornam tortul dupa preferinta si il servim optional cu frisca.
Tortul se tine neaparat la rece cateva ore.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu punch, vanilie si coktail de fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort

Tort

Se face blatul de chec,se fac trei "foi",se insiropeaza cu ce doriti:compot,sirop din zahar si apa.Se

1 vot    0 comentarii
1h 5 min
Torturi
Tort de portocale

Tort de portocale

Portocalele curatate se taie rondele subtiri Pe fundul si lateralele unei oale de 3kg impachetata

3 voturi    1 comentariu
30 min
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2013

    Ce vesel este tortul ! Ce pufos, aromat si imbietor !!!

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2012

    Foarte frumos tortul si fin dar nu prea inteleg rolul piscotelor aici pute-ai sa acoperi cu aceiasi crema de vanilie si pe delaturi fara piscoturi eu cred ca ele sint ca ornament la acest tort de aniversare-felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

    Foarte frumos tortul!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

      Oau, ce minunatie ai facut!!!

    • Fara foto

      gianina (Bucatar) , 27 noiembrie 2011

      yamii un deliciu...:)

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 31 august 2011

      Arata minunat,cred ca este(a fost )delicios:))

    • tatiana

      tatiana (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

      Ce frumos arata ????!!!!!!.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

      Un deliciu, arata minunat!

    • anaandronel

      anaandronel (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2011

      Super bun si de ..efect,sigur nu a mai ramas nici o firmitura:)

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2011

      La multi ani! sãrbãtoritului (ei)...foarte finut tortuletul:)

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2011

      Ce bun si frumos!!!!!!!!!!!!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2011

      si aspectos,si gustos si usor ce ne facem Sidy cu regimul? felicitari

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2011

      O bunatate de tort !!!!!!!!!!! *****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2011

      Ce bine arata..yami yami:)

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2011

      Vin pina la Oradea, mai ai o felie?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

23 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri apa
  • 1 praf copt
  • 1 plic budinca punch
  • 1 plic crema vanilie
  • 600 g coktail de fructe
  • 900 ml lapte
  • 2 plicuri piscoturi
  • frisca(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Floare de colt (Chef de cuisine)

Ce vesel este tortul ! Ce pufos, aromat si imbietor !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Tiramisu
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania