Margarina o topesti la foc potrivit, apoi adaugi ciocolata sa se topeasca si ea.
Biscuiti sunt rupti marunt sau macinati dupa preferinta.
Adaugi margarina si ciocolata topita peste biscuiti, unde amesteci bine, dupa care torni compozitia intr-o tava de tort care apoi poate sa se desfaca, presari usor biscuiti si dai la rece 30 de minute.
Bananele decojite, le dai rondele .Le pui peste stratul de biscuiti, stropesti cu sucul de lamaie si acoperi cu cele 2 budinci de caramel pregatite conform instructiunilor de pe plic.
Bati frisca si incorporezi plicul de ness, apoi pui frisca peste budinca si dai la rece.
Pe deasupra se orneaza cu cacao.
Pofta Buna!!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii