Se pregateste o tigaie mare,mare de tot cu compozitie obisnuita de clatite in care putem adauga si o mana de stafide(faina,oua,apa minerala sau plata,lapte,suc,etc;arome,sare).
Se coc clatitele pe ambele parti,
si se pun pe o farfurie ca sa se fragezeasca,dupa ce am terminat ultima clatita de prajit atunci putem sa incepem sa asamblam tortul.
Pentru a-l umple am folosit miere,fructe,finetti,crema de ciocolata.Se unge o forma de tort/tarta si se aseaza o foaie de clatita,se umple si se aseaza alta foaie cu o umplutura diferita.Ultimul strat trebuie sa fie realizat dintr-o foaie de clatita,daca se unge,de exemplu,cu crema,in mmentul cand vom baga tortul la cuptor aceasta se va transforma intr-o crusta si nu va avea un aspect placut.
Tortul trebuie bagat la cuptorul incalzit pentru 15 min,se consuma rece.Este foarte bun dak se lasa sa se raceasca,se baga la frigider si se consuma a doua zi,este foarte fraged.
Se orneaza dupa gust.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii