1. Clatitele se fac din: 50 gr faina, un plic de vanilie, 1 ou, 150 ml lapte si 8 gr unt.
2. Puneti 50 ml frisca nebatuta si caramelele intr-o cratita si fierbeti la foc mic 6-8 minute, pana se topesc. Lasati sa stea 1 minut.
3. Puneti restul de frisca nebatuta intr-un vas si bateti pana se intareste. Puneti o foaie de clatita pe un platou, acoperiti-o cu putina frisca si felii de piersica .Repetati operatia cu urmatoarele straturi pana consumati toate clatitele.
4. La urma ornati cu frisca, felii de piersica si siropul caramel.
5. Il punem la frigider jumatate de ora si apoi putem sa-l servim.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii