Ingrediente
Blatul:, 300 gr biscuiti, 150 gr margarina topita, umplutura: 4 foi de gelatina, 5 dl lapte, 100 gr zahar, 50 gr faina, 3 oua, 200 gr tableta de ciocolata neagra, 50 gr unt, , Decoratie:, 2 dl frisca lichida, 2 linguri zahar, ciocolata granulata, bilute colorate sau ciocolata razuita
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
6 voturi
Mod de preparare
2.Inmoaie foile de gelatina in apa rece.Pune intr-o cratita laptele si pune-l pe foc adaugand zaharul, faina si ouale.Amesteca pana fierbe si i-al de pe foc.adauga foile de gelatina si amesteca bine pana se topesc.Rezerva-le.
3.Rupe ciocolata in patratele si pune-o pe aburi.Adauga untul si amesteca pana se topeste ciocolata si adaug-o la crema de sus (2).Adauga in forma de tort peste blatul de biscuiti si bag-o la frigider pana se solidifica.
4.Bate frisca, adauga zaharul si bate-le putin laolalta.Pune frisca intr-o punga de decorat torturi cu zimti.Desfa tortul din forma si pune-l pe o farfurie si decoreaza cu frisca dupa preferinta.La final decorati cu ciocolata granulata, bilute colorate sau ciocolata razuita.