autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort Diplomat

Autor: Roses (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roses (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
40 g gelatina, 7-8 oua, 500 g zahar, 400 ml lapte, 1 litru frisca, Piscoturi, Margarina, , Fructe:, Piersici, Banane, Ananas, Kiwi, Mandarine, Portocale

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

4 plicuri gelatina (40 g) → se toarna apa peste

7-8 oua
500 g zahar → se pun pe foc, la beu-marine
400 ml lapte

gelatina, se incorporeaza aproape cand iei compozitia de pe foc
frisca se adauga, atunci cand compozitia s-a racit

Intr-o cratita se pune folie
Se taie piscoturile si se lipesc cu margarina de marginile recipientului
Fructele taiate marunt le adaugam in interior
(peste fructe se pune jumatate din compozitie, peste care se adauga piscoturi, se baga la frigider, dupa care punem restul fructelor si ultima parte din compozitie, peste care adaugam piscoturi si le bagam la frigider pana a 2-a zi. Cand in aranjam pe farfurie si in ornam. )
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort diplomat de Paste

Tort diplomat de Paste

Crema: Ouale se freaca cu zaharul pe foc mic , pana devin ca o smantana groasa.Se aromeaza cu coaja

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Crema: Se bat ouale ca la scrob. Se adauga laptele si zaharul si se pune pe baia de aburi pana

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 40 g gelatina
  • 7-8 oua
  • 500 g zahar
  • 400 ml lapte
  • 1 litru frisca
  • Piscoturi
  • Margarina
  • Fructe:
  • Piersici
  • Banane
  • Ananas
  • Kiwi
  • Mandarine
  • Portocale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe "Gogoasa"