4 plicuri gelatina (40 g) → se toarna apa peste
7-8 oua
500 g zahar → se pun pe foc, la beu-marine
400 ml lapte
gelatina, se incorporeaza aproape cand iei compozitia de pe foc
frisca se adauga, atunci cand compozitia s-a racit
Intr-o cratita se pune folie
Se taie piscoturile si se lipesc cu margarina de marginile recipientului
Fructele taiate marunt le adaugam in interior
(peste fructe se pune jumatate din compozitie, peste care se adauga piscoturi, se baga la frigider, dupa care punem restul fructelor si ultima parte din compozitie, peste care adaugam piscoturi si le bagam la frigider pana a 2-a zi. Cand in aranjam pe farfurie si in ornam. )

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii