Tort Diplomat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 g gelatina
  • 7-8 oua
  • 500 g zahar
  • 400 ml lapte
  • 1 litru frisca
  • Piscoturi
  • Margarina
  • Fructe:
  • Piersici
  • Banane
  • Ananas
  • Kiwi
  • Mandarine
  • Portocale

Mod de preparare

4 plicuri gelatina (40 g) → se toarna apa peste

7-8 oua

500 g zahar → se pun pe foc, la beu-marine

400 ml lapte

gelatina, se incorporeaza aproape cand iei compozitia de pe foc

frisca se adauga, atunci cand compozitia s-a racit

Intr-o cratita se pune folie

Se taie piscoturile si se lipesc cu margarina de marginile recipientului

Fructele taiate marunt le adaugam in interior

(peste fructe se pune jumatate din compozitie, peste care se adauga piscoturi, se baga la frigider, dupa care punem restul fructelor si ultima parte din compozitie, peste care adaugam piscoturi si le bagam la frigider pana a 2-a zi. Cand in aranjam pe farfurie si in ornam. )

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise