Gelatina se pune la inmuiat in apa rece pt 10 min.
Se opresc cateva capsuni pt decor.Restul se taie felii,se amesteca cu zaharul si se fac pure.Se adauga apoi mascarponele si gelatina scursa si topita la baie marina(atentie trebuie doar incalzita,fara sa fiarba).
la urma se adauga frisca batuta cu putin zahar si se amesteca cele 2 compozitii pana la omogenizare.
In tava in care am copt blatul punem folie transparenta,crema toata si deasupra blatul.lasam pana a doua zi cand rasturnam pe platou si ornam cu frisca si capsuni trase in ciocolata.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii