Gelatina dizolvată în sucul de lămâie se amestecă cu coaja rasă de la o lămâie şi se fierbe până se îngroaşă un pic. Se lasă să se răcească. Cele 3 ouă se bat cu zahărul până se topeşte, se adaugă gelatina răcită iar crema obţinută se încorporează în frişcă. Jumătate din pişcoturi se trec prin sirop şi se aşează pe un platou. Deasupra se toarnă jumătate din crema obţinută şi se întinde uniform peste pişcoturi. Deasupra se aşează cealaltă jumătate de pişcoturi trecute prin sirop iar deasupra se întinde restul cremei rămase. Se ornează tortul cu fructe şi frişcă şi se dă la frigider 3-4 ore.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii