Gelatina dizolvată în sucul de lămâie se amestecă cu coaja rasă de la o lămâie şi se fierbe până se îngroaşă un pic. Se lasă să se răcească. Cele 3 ouă se bat cu zahărul până se topeşte, se adaugă gelatina răcită iar crema obţinută se încorporează în frişcă. Jumătate din pişcoturi se trec prin sirop şi se aşează pe un platou. Deasupra se toarnă jumătate din crema obţinută şi se întinde uniform peste pişcoturi. Deasupra se aşează cealaltă jumătate de pişcoturi trecute prin sirop iar deasupra se întinde restul cremei rămase. Se ornează tortul cu fructe şi frişcă şi se dă la frigider 3-4 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii