Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu margarina.Se tapeteaza o forma de tort de 26 cm cu hartie de copt si se aseaza compozitia de biscuiti.Se da la frigider.
Se prepara cremele,cu cate 100 ml frisca si 150 ml lapte,conform indicatiilor de pe ambalaj.Pe blat se aseaza un rand de crema alba,una neagra,si tot asa pana se termina cremele.Se da tortul la frigider cel putin 3 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii