1).se lasa deoparte 1 ling.unt+2ling.zahar
2).se bat ouale cu zaharul(intregi si nu foarte tare cat sa se topeasca zaharul)apoi se adauga
untul+faina+lapte+cacao+praf de copt+sare si se amesteca pana se omogenizeaza.
3).se toarna totul intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
4).se curata merele(perele) si se taie felii dupa care se aseaza in tava.
5).se topeste untul+zahar+esenta de scortisoara si se varsa peste pere.
6).se pune la cuptor la 180°C pentru aprox.1h.
P.S:este o reteta italieneasca si asa se face la ei tort de mere.
Pofta buna.!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii