Torta di mele(tort de mere)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Torta di mele(tort de mere)

Ingrediente

  • Torta di mele(tort de mere)
  • Ai nevoie de:
  • -125gr.unt
  • -60gr.cacao
  • -1 praf de copt
  • -1 pahar lapte
  • -2 oua
  • -1 esenta de scortisoara
  • -2mere sau pere
  • -sare
  • -200gr.zahar

Mod de preparare

1).se lasa deoparte 1 ling.unt+2ling.zahar

2).se bat ouale cu zaharul(intregi si nu foarte tare cat sa se topeasca zaharul)apoi se adauga

untul+faina+lapte+cacao+praf de copt+sare si se amesteca pana se omogenizeaza.

3).se toarna totul intr-o tava unsa si tapetata cu faina.

4).se curata merele(perele) si se taie felii dupa care se aseaza in tava.

5).se topeste untul+zahar+esenta de scortisoara si se varsa peste pere.

6).se pune la cuptor la 180°C pentru aprox.1h.

P.S:este o reteta italieneasca si asa se face la ei tort de mere.

Pofta buna.!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise