autor:

Eugenia Bogdan

» » Dulciuri diverse

Trigoane cu banza dulce

Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 decembrie 2010

Ingrediente
1 pachet foi placinta, 300 g branza proaspata de vaci, 100 g zahar, 2 linguri gris, 3 oua din care unul pentru uns, ulei pentru uns foile de placinta, se pot adauga si stafide dupa preferinta si esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Preparam umplutura in felul urmator: amestecam branza cu zaharul, ouale, grisul, stafidele.
Luam cate o foaie de placinta pe care o ungem cu ulei si o impaturim in trei. Punem cate o lingura de umplutura intr-un colt al foii rezultate si incepem sa impaturim astfel incat sa rezulte un triunghi .
Coacem trigoanele la foc potrivit si dupa ce s-au copt de pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu banza dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu prune

Tarta cu prune

Amesteci galbenusurile cu zaharul pana se dizolva, adaugi smantana si uleiul, faina, praful de copt

6 voturi    5 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Gogosi umplute cu crema de ciocolata

Gogosi umplute cu crema de ciocolata

Incepem cu crema: Intr-un bol punem ciocolata amaruie si cea cu lapte, rupta bucatele. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    Frumoase si delicioase...

  • Ionutz

    Ionutz (Chef de cuisine) , 12 iunie 2011

    Arata super *****

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 decembrie 2010

    Aromate si fine!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi placinta
  • 300 g branza proaspata de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 linguri gris
  • 3 oua din care unul pentru uns
  • ulei pentru uns foile de placinta
  • se pot adauga si stafide dupa preferinta si esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Eugenia Bogdan
Prajitura Lintzer

Prajitura Lintzer

Pentru aluat se amesteca ouale cu zaharul si margarina pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

Calim ceapa peste care adaugam carnea tocata picurind din cand in cand cate putin suc de rosii.Lasam

11 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Batem ouale cu zaharul , amestecam treptat uleiul, apoi laptele, faina si praful de copt. Punem

241 voturi    33 comentarii
1h 20 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Frumoase si delicioase...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
prajitura cu visine