autor:

Eugenia Bogdan

» » Dulciuri diverse

Trigoane cu banza dulce

Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 decembrie 2010

Ingrediente
1 pachet foi placinta, 300 g branza proaspata de vaci, 100 g zahar, 2 linguri gris, 3 oua din care unul pentru uns, ulei pentru uns foile de placinta, se pot adauga si stafide dupa preferinta si esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Preparam umplutura in felul urmator: amestecam branza cu zaharul, ouale, grisul, stafidele.
Luam cate o foaie de placinta pe care o ungem cu ulei si o impaturim in trei. Punem cate o lingura de umplutura intr-un colt al foii rezultate si incepem sa impaturim astfel incat sa rezulte un triunghi .
Coacem trigoanele la foc potrivit si dupa ce s-au copt de pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu banza dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pudin

Pudin

Punem stafidele la inmuiat cu coniac sau vin(30 min)-Punem laptele la fiert impreuna cu:smintina,

19 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura de branza de vaci fara aluat

Prajitura de branza de vaci fara aluat

Brinza de vaci se da obligatoriu prin sita inoxidabila (devine pufoasa si nu are zgrunturi) , se

14 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    Frumoase si delicioase...

  • Ionutz

    Ionutz (Chef de cuisine) , 12 iunie 2011

    Arata super *****

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 decembrie 2010

    Aromate si fine!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi placinta
  • 300 g branza proaspata de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 linguri gris
  • 3 oua din care unul pentru uns
  • ulei pentru uns foile de placinta
  • se pot adauga si stafide dupa preferinta si esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Eugenia Bogdan
Prajitura Lintzer

Prajitura Lintzer

Pentru aluat se amesteca ouale cu zaharul si margarina pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

Calim ceapa peste care adaugam carnea tocata picurind din cand in cand cate putin suc de rosii.Lasam

11 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Batem ouale cu zaharul , amestecam treptat uleiul, apoi laptele, faina si praful de copt. Punem

260 voturi    35 comentarii
1h 20 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Frumoase si delicioase...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Micile vrajitoare Micile vrajitoare

Se spală merele, se decojesc (sau nu) şi se dau prin răzătoarea mare. Se călesc într-o crăticioară, iar dacă merele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu ciocolata si banane Clatite cu ciocolata si banane

Punem toate ingredientele intr-un bol si le batem cu telul, adăugând faina treptat pana devine o smantana subtire. Luam cu polonicul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac