Sse pune laptele pe foc pana clocoteste. Cand a inceput sa clocoteasca se toarna peste ciocolata rupta in patratele si se amesteca continuu cu un tel, pana se omogenizeaza. Se adauga 10 ml de esenta de rom si zaharul vanilinat si se lasa sa se raceasca. Intre timp se freaca untul pana se face ca o crema. Cand crema de ciocolata s-a racit se adauga si untul si 1 lingura cu cacao si se omogenizeaza din nou.
Se lasa la frigider pana a doua zi. Se pun pe 2 farfuriute cacao si nuca de cocos. Dimineata,va folositi de 2 lingurite cu care formati bilute,pe care le tavaliti prin cacao si prin nuca de cocos.
Se dau din nou la frigider,acoperite, cateva ore.
Va dau cateva ponturi-cele 2 ciocolate sunt f bune,eu prefer stilla,sa nu luati ciocolata f ieftina ca se branzeste si stilla e 33.000, de 200 gr, dar foarte buna. Iar in momentul in care va apucati sa faceti bilutele sa fie racoare in bucatarie. Se lucreaza cu rabdare,sunt putin migaloase dar sunt foarte fine...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii