Punem biscuitii in blender pana devin firmituri fine, ii punem in bol si apoi rupem banana si adaugam laptele condensat. Amestcam cu o furculita. Facem bilute din aceasta compozitie si le punem in tava.
Punem in congelator pentru 15 minute. Topim ciocolata pe bain mari. Scoatem tava din congelator si punem bilutele una cate una in ciocolata topita. Sunt foarte bune.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii