Trufes cu banana

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Trufes cu banana

Ingrediente

  • Din aceasta compozitie ies 30 de bucati
  • 150 ml lapte condensat
  • 400 gr biscuiti Digestive/ petit beurre sau orice tip de biscuiti va place
  • 1 banana
  • 1 ciocolata kouvertoura

Mod de preparare

Punem biscuitii in blender pana devin firmituri fine, ii punem in bol si apoi rupem banana si adaugam laptele condensat. Amestcam cu o furculita. Facem bilute din aceasta compozitie si le punem in tava.

Punem in congelator pentru 15 minute. Topim ciocolata pe bain mari. Scoatem tava din congelator si punem bilutele una cate una in ciocolata topita. Sunt foarte bune.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise