galbenusurile se amesteca cu zaharul pana devin o crema spumoasa;
albusurile se bat bine cu un praf de sare;
-incorporam faina usor ,cernando in compozitia de oua,iar la sfarsit amestecand de sus in jos incorporam albusurile;
-turnam compozitia intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie cerata,si introducem in cuptorul cald 180°C timp de 10-12 minute;
-intindem pe masa un prosop curat de bucatarie,care a fost in prealabil umezit cu apa,scoatem blatul pe acest prosop,scoatem hartia si rulam prosopul cu blatul impreuna;
asteptam sa se racesca blatul si trecem la asamblarea trunchiului;
-intre timp amestecam frisca batuta cu crema finetti,omogenizam umplem rulada cu crema,taiem cele 2 laterale ale ruladei si le asezam lipite de partea centrala;(se intelege nu?),acoperim cu restul cremei,pudram cu zahar eventual si ne folosim imaginatia,pt a-i da aspectul de trunchi de copac;
-introducem in frigidercam o ora si se poate servii;
-pofta buna!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii