Se amesteca faina Gold Maya cu drojdia, sarea si uleiul, adaugand din cand in cand putina apa calduta.
Se framanta bine aluatul apoi se lasa la dospit o ora, intr-un loc calduros.
Cand aluatul este crescut, se imparte coca in mai multe bile care se intind, pe rand, cu sucitorul.
Se pun la prajit in tigaie sau pe cuptor, la foc mic, cate 3 min pe fiecare parte.
Secretul bucatarului
Este preferabil sa se utilizeze o tigaie antiaderenta pentru a nu folosi ulei la prajit.
Traditii si obiceiuri identificate si promovate in cadrul campaniei de comunicare online ”Cultura si tainele painii”, derulate de Russenart Communications si Gold Maya.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii