1. Se curata castravetele si se taie in jumatate pe lungime. Se scot semintele si se da pe razatoare sau se taie marunt.
2. Castravetele ras se amesteca cu uleiul de masline si cu otetul intr-un bol.
3. Apoi se incorporeaza iaurtul.
4. Se acopera amestecul cu o farfurie si se lasa sa rece in frigider (nu in congelator!) cel putin 2 ore inainte de servire.
5. Se orneaza cu masline sau boabe de struguri.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii