autor:

Fara foto

» » Sosuri

Un mujdei putin mai altfel

Autor: Pruteanu Dana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pruteanu Dana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
1 capatana de usturoi, sucul de la 1/2 lamaie, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se zdrobeste usturoiul, dupa care se adauga putina sare si se freaca pana devine pastos, apoi se pune ulei asa cum se pune si la maioneza, pana cand devine cremos, apoi se adauga zeama de lamaie si se mai invarte in compozitie inca 30 secunde. Se tine la rece 5-10 minute, apoi e gata de servit. !!!!! Nu beti bauturi carbigazoase dupa ce a-ti mancat un astfel de mujdei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Un mujdei putin mai altfel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
File de Pangasius in crusta de faina de malai

File de Pangasius in crusta de faina de malai

Decongelati feliile de pangasius si apretatile usor cu prosop de hartie pane devin uscate. Saratile

5 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri
Sos cu perisoare

Sos cu perisoare

Intrun castron amestecam bine ingredientele de mai sus fara cele pt sos. Intrun cratit, punem uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Sosuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 mai 2009

    Si eu pregatesc mujdeiul asa draga Dana,doar ca folosesc putin otet de mere in loc de zeama de lamaie si il servesc doar la preparate din peste.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc mujdeiul asa draga Dana,doar ca folosesc putin otet de mere in loc de zeama de lamaie si il servesc doar la preparate din peste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana