Aceasta reteta e inventia lui Flory inspirata din varza a`la cluj.
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei.Carnea se toaca prin robot se condimenteaza(se lasa sa absoarba condimentele cam 30 min) si se caleste in ulei incins pana asi schimba culoarea.Varza se toaca marunt si se adauga peste ceapa la care se mai adauga si restul verdeturilor tocate marunt. Orezul in spalam in mai multe ape.
Inr-o cratita antiaderenta, o ungem cu unt si asezam in straturi varza,orezul si carnea peste care turnam bulionul si smantana.Dam la cuptor 35-40 minute(practic pana se face orezul)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii