autor:

gily

» » Mancaruri cu carne

VARZA -A -LA GILY

Autor: gily (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Ingrediente
Pt.6-8 portii, 1 varza mare, 2 cepe, 2 morcovi, 3 ardei capia, 1 kg rosii, 500 g cap de piept, 300 g scarita, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape facuta se pun morcovii(rasi), ceapa(taiata marunt) si un ardei. Separat intr-un blender se pun rosiile si ardeii ramasi si se mixeaza. Compozitia rezultata se adauga peste legumele si carnea calita si se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Varza dupa ce a fiert se scurge de apa, se pune intr-o cratita mare peste care se toarna sosul rezultat anterior. Se decoreaza cu jumatati de rosii si se da la cuptorul incins cca 35-40 min.Cand este gata se adauga patrunjelul si mararul.

Se serveste cu mamaliguta si smantana dupa pereferinta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "VARZA -A -LA GILY" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu cartofi si mazare

Tocanita de porc cu cartofi si mazare

Spalam pulpa de porc, o tamponam cu un servet de bucatarie apoi o taiem bucati potrivite. Cartofii

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui, surpriza

Pulpe de pui, surpriza

Dupa ce am curatat si spalat pulpele, le uscam in prosop. Dezosim pulpa doar la partea superioara.

125 voturi    23 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Lucian (Bucatar sef):

    Foarte buna reteta, numai ca eu am folosit varza murata iar in loc de blender am folosit razatoarea pentru a face sosul de rosii si ardei. Merita incercata!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine):

    Am incercat aceasta reteta,mi se pare ok, preparatul in sine a iesit bun, am respectat cantitatile si ingredientele prescrise. Acord acestui preparat nota 8.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Foarte buna reteta,mi-am permis si am salvat-o pentru ca in week-end am sa o prepar,felicitari.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pt.6-8 portii
  • 1 varza mare
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 ardei capia
  • 1 kg rosii
  • 500 g cap de piept
  • 300 g scarita
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile

6 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

Foarte buna reteta,mi-am permis si am salvat-o pentru ca in week-end am sa o prepar,felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac