Se spala varza, se taie cotorul si primele frunze.
Se pune la fiert in apa cu sare timp de 40 min la foc potrivit sau 10 min la oala cu presiune. Cand varza este fiarta, se scurge bine de apa. Intre timp se taie in bucati mici baconul si se caleste in putin ulei. Se adauga la sfarsit catelul de usturoi taiat marunt , dupa care se rastoarna varza peste aceasta compozitie. Se mai lasa pe foc inca 5 min. Se serveste cald si cu maioneza (optional).
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii