Varza taiata marunt, se pune la calit in unt cu sare, piper si ce condimente mai doriti.Adaugam si carnatii de bere si apoi continutul borcanului de Reflets de France(sosul de bulion).Atentionez ca nu pun deloc apa,doar ce se lasa zeama din varza,sosul din borcan si jumatate din
cutia de Pomodorini.Dupa ce am aranjat-o frumos(am motzat-o)o bagam la cuptor pana scade.Inaite cu 15-20 de minute o scoatem si adaugam si cealalta jumatate de cutie de Pomodorini si pudram si putina menta verde uscata(ii da un gust aparte menta).
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii